Καρσέδο: «Για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα μου δείχνει χαρακτήρα και πάθος»

Καρσέδο: «Για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα μου δείχνει χαρακτήρα και πάθος»

Newsroom
carcedo pafos
Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, αλλά και στον κόσμο, έδωσε ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου.

Στον χαρακτήρα και στο πάθος της ομάδας του, στάθηκε ο προπονητής της Πάφου, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου και στο διπλό με ανατροπή.

«Περιμένα ένα δύσκολο αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας. Δεν τα βάλαμε κάτω, συνεχίσαμε και αυτό βοήθησε να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Πήγαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με την ισοπαλία. Συζητήσαμε στο ημίχρονο τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε τη νίκη στο δεύτερο μέρος. Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα δείχνει το χαρακτήρα της, το πάθος της και ήταν μια πολύ σημαντική νίκη.Ένα μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας και στον κόσμο, ο οποίος για ένα ακόμα ματς ήρθε να μας στηρίξει»

Για τη νέα ανατροπή στο σκορ και το που οφείλεται το ότι η Πάφος δεν πετυχαίνει πρώτη γκολ: «Προσπαθούμε να ξεκινήσουμε δυνατά το παιχνίδι. Σε κάποιους αγώνες ατυχήσαμε, σε κάποιους άλλους μετράει η ποιότητα και του αντίπαλου. Είναι ένα στοιχείο που πρέπει να βελτιώσουμε.Πήραν το προβάδισμα, αλλά καταφέραμε να το γυρίσουμε. Στα επόμενα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το προβάδισμα.

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα