Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ εις διπλούν με Ρίτσαρντς και Μασούρα (vid)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε εξαιρετικές προϋποθέσεις για γκολ δύο φορές σε τρία λεπτά κόντρα στον Παναθηναϊκό με πρωταγωνιστές τους Ομάρ Ρίτσαρντς και Γιώργο Μασούρα.

Στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά γκολ και μάλιστα δύο φορές σε διάστημα τριών λεπτών (26'-29') έχοντας τους Ομάρ Ρίτσαρντς και Γιώργο Μασούρα.

Αρχικά, ο Ρίτσαρντς πίεσε εξαιρετικά τον Κώτσιρα, κέρδισε την μπάλα αλλά ο Μασούρας παρότι βρέθηκε σε θέση βολής κοντά στην περιοχή, το σουτ του δεν ήταν καλό και σταμάτησε στην αγκαλιά του Λοντίγκιν.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας εξτρέμ ήταν ο άνθρωπος που πήρε την μπάλα από την απομάκρυνση του Πασχαλάκη, κουβάλησε την μπάλα προς την περιοχή, έκανε το γύρισμα αλλά ο Κώτσιρας έβαλε «σωτήρια» την προβολή λίγο πριν ο Ρίτσαρντς εκτελέσει τον Λοντίγκιν από κοντά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα