Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις για τους Ποντένσε, Μπιελ και Ομάρ Ρίτσαρντς ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Ποντένσε

bet365

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μαζί με τους Μπιελ και Ομάρ Ρίτσαρντς έχουν ενοχλήσεις και την Τρίτη θα κριθούν περισσότερα για εκείνους για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Κύπελλο.

Ο Ολυμπιακός με το τεχνικό του επιτελείο έχει και άλλα αγωνιστικά προβλήματα πλην του τραυματισμού του Ελ Αραμπί και του τιμωρημένου Ρέτσου (που αποβλήθηκε στο Κηφισιά - Ολυμπιακός) για το επερχόμενο ντέρμπι στον θεσμό του Κυπέλλου (που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης στο φαληρικό γήπεδο). Οι Ποντένσε, Μπιελ και Ομάρ Ρίτσαρντς έχουν ενοχλήσεις και μάλλον θα φανούν περισσότερα την Τρίτη. Θα κριθεί κυρίως τότε το εάν θα είναι ΟΚ ή όχι.

Για την 11άδα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στη ρεβάνς του Κυπέλλου (του 1-1 στη Λεωφόρο) ο Πασχαλάκης αναμένεται να γυρίσει στην αρχική 11άδα. Φαβορί για βασικοί είναι και παίκτες όπως οι Ντόι, Μπιανκόν, Ορτέγα, Εσε, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο και Ναβάρο. Μία πιθανή 11άδα θα είναι ως εξής: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Ντόι, Μπιανκόν και Ροντινέι ή Κίνι - Εσε και Αλεξανδρόπουλος - Φορτούνης, Καρβάλιο (ή Ποντένσε ή άλλη επιλογή) και Μασούρας - Ναβάρο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα