Ολυμπιακός: Το αγωνιστικό σχέδιο του Καρβαλιάλ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Καρβαλιάλ

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ετοιμάσει ήδη τα πλάνα του για την 11άδα των Πειραιωτών στον επαναληπτικό του 1-1 στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τετάρτης στο Φάληρο.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει και για αυτόν τον αγώνα του Ολυμπιακού - με τον Παναθηναϊκό για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου (21.00, Καραϊσκάκη, COSMOTE TV) - απουσίες. Εκτός των πλάνων του είναι παίκτες όπως ο τιμωρημένος Ρέτσος και ο τραυματίας Ελ Αραμπί. Επίσης μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε παίκτες με ενοχλήσεις όπως οι Ποντένσε, Ομάρ Ρίτσαρντς και Μπιελ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να... πατήσει στο πραγματικά καλό πρώτο μέρος της Λεωφόρου ως οδηγό για τον αγώνα στο Καραϊσκάκη και προσανατολίζεται σε μία 11άδα κοντά σε αυτήν του πρώτου ματς. Ο Πασχαλάκης θα είναι στη υπεράσπιση της εστίας. Αριστερός μπακ αναμένεται να ξεκινήσει ο Ορτέγα, δεξιός ο Ροντινέι (ή εναλλακτικά ο Κίνι) και ο Μπιανκόν με τον Ντόι θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί.

Οι Αλεξανδρόπουλος, Έσε και Καρβάλιο έχουν τον πρώτο λόγο για το κέντρο (εκεί όπου υπάρχει και η επιλογή του Μαντί Καμαρά). Ο Ποντένσε ή ο Ομάρ Ρίτσαρντς θα είναι στην 11άδα εάν είναι ΟΚ, αλλιώς πίσω από τον φορ Ναβάρο θα είναι οι Φορτούνης και Μασούρας. Εκτιμάται πώς και για τον Ποντένσε και για τον Ρίτσαρντς αλλά και για τον Μπιελ ίσως να είναι καλά τα νέα την Τετάρτη αλλά αυτό θα φανεί την τελευταία στιγμή.

Άρα μία πιθανή 11άδα είναι: Πασχαλάκης - Ορτέγα, Ντόι, Μπιανκόν και Ροντινέι ή Κίνι - Εσε, Αλεξανδρόπουλος και Καρβάλιο (με υποψήφιο και τον Μαντί Καμαρά) - Μασούρας, Φορτούνης και Ναβάρο.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα