Άρης: Με Κουέστα και Βερστράτε η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Άρης: Με Κουέστα και Βερστράτε η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Χουλιάν Κουέστα στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου (17/1, 19:00) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς τόσο ο Ισπανός τερματοφύλακας όσο και ο Μπίργκερ Βερστράτε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή εν αντιθέσει με τους Ζουλ, Βέλεθ και Πάρντο.

Ο Χουλιάν Κουέστα έχει ενοχλήσεις στη μέση κι αυτό το πρόβλημα καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση ενώ ο Μπίργκερ Βερστράτε συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνηση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Για την ακρίβεια αυτή αποτελείται από τους Κουέστα, Χουτεσιώτη, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ροζ, Νταρίντα, Βερστράτε, Μάνου Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδη, Παναγίδη και Αγοραστό.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμειναν οι Ζουλ, Ρουπ, Πάρντο, Βέλεθ, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης και Κυριαζής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα