Λημνιός: «Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάρει τίτλους»

Λημνιός: «Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πάρει τίτλους»

Newsroom
panathinaikos

bet365

Ο Λημνιός ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πρόκριση-θρίλερ του Παναθηναϊκού και έδωσε το «σύνθημα» για τη συνέχεια της σεζόν.

Εκ των πρωταγωνιστών στην αποψινή (21/2) πρόκριση «θρίλερ» του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν ο Δημήτρης Λημνιός, καθώς βρήκε δίχτυα στις καθυστερήσεις της παράτασης, μείωσε σε 1-2 για το «τριφύλλι» και έτσι έστειλε στα πέναλτι τον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Εκεί όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με επιμέρους σκορ 6-5 και πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό του θεσμού. Ο 25χρονος εξτρέμ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και μετά το ματς ανέφερε στην Cosmote TV πως «η αδρεναλίνη είναι στα ύψη, από την κόλαση στον παράδεισο και από τον παράδεισο στην κόλαση. Ακόμη δεν έχω συνέλθει. Το θέλαμε πάρα πολύ και καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Υπάρχει προσωπικότητα στα αποδυτήρια, αλλά αν δεν παίζεις καλό ποδόσφαιρο, τουλάχιστον τρέξε. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά τα δώσαμε όλα, δώσαμε και την ψυχή μας και προκριθήκαμε».

Μετά ρωτήθηκε για τον Ντραγκόφσκι που απέκρουσε τρία πέναλτι στη «ρώσικη ρουλέτα». «Εκανε τεράστια εμφάνιση. Κάποιοι δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά γι’ αυτό είναι οι γκολκίπερ, να σώζουν την ομάδα. Είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας». Κλείνοντας είπε πως «θέλω να πρωταγωνιστώ και να κατακτώ τίτλους. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που επέστρεψε και θέλω να τη βοηθήσω να πάρει τίτλους», κατέληξε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα