Άρης Λεμεσού: Έκανε το 4 στα 4 με Σπιλέφσκι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Άρης Λεμεσού: Έκανε το 4 στα 4 με Σπιλέφσκι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

aris lemesou
Θριαμβευτής ήταν ο Άρης Λεμεσού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» καθώς με εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο μέρος, πέτυχε τρία γκολ, επικρατώντας τελικά της Ανόρθωσης με 3-2, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το δικό του… πάρτι έκανε ο Άρης για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου.

Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι πέρασε σαν… σίφουνας, κυρίως στο α΄ ημίχρονο, από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και το εμπόδιο της Ανόρθωσης, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου, κερδίζοντας με 2-3.

Στο 35ο λεπτό η Λεμεσιανή ομάδα βρέθηκε μέσα στην έδρα της Ανόρθωσης να προηγείται με 0-3, χάρη στα γκολ των Καζού (13΄), Μπέγκστον (25΄) και Γκομίς (35΄). Το 0-3 τον έστελνε ήδη στους «4» του κυπέλλου, μιας και ούτε ο πιο αισιόδοξος Ανορθωσιάτης δεν πίστευε ότι υπήρχαν ελπίδες για την ολική ανατροπή στη συνέχεια.

Αν και με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του ο Άρης, σε σχέση με το πως συνηθιζόταν να παρατάσσει την ομάδα του με πρόσωπα ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, έδειξε στο α΄ ημίχρονο να γνωρίζει τον τρόπο για το πως θα πάρει το ζητούμενο, το οποίο δεν ήταν άλλο από το εισιτήριο πρόκρισης στα ημιτελικά.

Ένα ημίωρο και κάτι… ήταν αρκετό για να το τσεπώσει ο Άρης και να μπορέσει στη συνέχεια να το διαχειριστεί αναλόγως το προβάδισμα και να φυλάξει δυνάμεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με τη Λεμεσιανή ομάδα να το παίζει σε δύο ταμπλό.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί, ότι με Αλεξέι Σπιλέφσκι ο Άρης έκανε χθες το 4 στα 4 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση. Προηγήθηκαν τα νικηφόρα παιχνίδια, αυτά της 22ας Μαΐου 2022 με 0-3, της 04ης Δεκεμβρίου 2022 με 0-2 και της 08ης Οκτωβρίου 2023 με 2-3.

Πλέον, το κύπελλο στον Άρη το αφήνουν λίγο στην άκρη, μέχρι να μάθουν αντίπαλο στα ημιτελικά (13 Μαρτίου η κλήρωση) και πότε θα γίνουν τα παιχνίδια, στρέφοντας μυαλό και προσοχή στο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄Κατηγορίας. Αποθεραπεία σήμερα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν χθες και διήμερο προπονήσεων το Σαββατοκυρίακο για να καταστρώσει το πλάνο για το διπλό ο Αλεξέι Σπιλέφσκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα