Καρμιώτισσα - Αγία Νάπα: Η ενδεκάδα του Θεοφίλου

Newsroom
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Στον απόηχο της αποχώρησης του Μάουρο Καμορανέζι, η Καρμιώτισσα υποδέχεται την Αγία Νάπα σε μονό αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola. Δείτε την εντεκάδα του Θεοφίλου καθώς και αυτή των φιλοξενούμενων.

Στη... σκιά της ξαφνικής αποχώρησης του Μάουρο Καμορανέζι από τον πάγκο της, έπειτα από μόλις 21 ημέρες, η Καρμιώτισσα φιλοξενεί στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» την Αγία Νάπα, σε μονό ματς για την 1η φάση του Κυπέλλου Coca - Cola.

Με τον Κρίστη Θεοφίλου ως υπηρεσιακό, η ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών δεν σκέφτεται κάτι άλλο πέρα από μια εύκολη πρόκριση στον επόμενο γύρο, έτσι ώστε η διοίκηση να επικεντρωθεί στον νέο προπονητή.

Δείτε τους έντεκα που επέλεξε ο Θεοφίλου αλλά και την αρχική σύνθεση των φιλοξενούμενων:

Καρμιώτισσα: Σπόλιαριτς, Μαλόνε, Γκραντινάρου, Ντελμίρο, Παντελή, Νεοφύτου, Βρίκκης, Κβίρκβια, Γιούσης, Ντούμπια, Μπάκιτς.

 

Αγία Νάπα: Στυλιανού, Σιαθά, Παπαδόπουλος, Γιαννάρα, Γεωργίου, Χαραλάμπους, Σιαθάς, Μπάρντι, Περικλέους, Καλλίας, Νταμπό.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα