Καρμιώτισσα: Χαστούκι… που λέει πολλά!

Καρμιώτισσα: Χαστούκι… που λέει πολλά!

Σάββας Νεοκλέους
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Ακόμη ένα σοκ ήρθε χθες (23/10) για την Καρμιώτισσα, με τον εντός έδρας αποκλεισμό από την Αγία Νάπα (2-3). Πλέον, ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους καλείται να βρει λύσεις πριν η ομάδα έχει... θέματα και στα του πρωταθλήματος.

Από εκεί που δεν το περίμεναν, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι στην Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, τους ήρθε χθες το χθεσινό αρνητικό αποτέλεσμα στο εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου.

Οι «πορτοκαλί» αν και βρέθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου μπροστά στο σκορ με 2-1, δεν ευτύχησαν στο τέλος να πανηγυρίσουν την πρόκριση στη β΄ φάση του Κυπέλλου, μιας και η Αγία Νάπα (ομάδα Β΄ Κατηγορίας) έκανε την ανατροπή και κέρδισε το παιχνίδι με 2-3.

Τις τελευταίες βδομάδες κάτι δεν πάει καλά στην Καρμιώτισσα και κυρίως μετά το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Προβλήματα, διαφωνίες, διαφορές, που έφεραν το διαζύγιο με τον Σίμο Ταραπουλούζη την περασμένη βδομάδα, ενώ με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της Καρμιώτισσας προχθές για το χθεσινό ματς Κυπέλλου προέκυψε και η εξέλιξη αποχώρησης του προπονητή, Μάουρο Καμορανέζι.

 

Με αυτά τα δύο γεγονότα, σίγουρα κάτι φαίνεται ότι δεν πάει καλά και ήρθε… καπάκι χθες και ο αποκλεισμός από τον θεσμό του Κυπέλλου. Το ότι έχασε χθες η Καρμιώτισσα, αν και είχε το προβάδισμα και εντός έδρας, αυτό λέει ότι υπάρχουν αδυναμίες, λάθη, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και καθαρού μυαλού, τόσο σε αυτούς που είναι εντός αγωνιστικών γραμμών, όσο και εκτός…

Έχοντας, πλέον, μπροστά της η Καρμιώτισσα, μόνο τις υποχρεώσεις για τη Cyprus League στο υπόλοιπο της σεζόν, αντιλαμβάνεται κανείς το πόσο μεγάλο «χαστούκι» ήταν το χθεσινό για την ομάδα των Πολεμιδιών, να μείνει τόσο νωρίς εκτός θεσμού του Κυπέλλου. Για να μην την πάρει για τα καλά από κάτω, οι εξελίξεις των τελευταίων βδομάδων και ο αποκλεισμός από το κύπελλο, ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους, καλείται να «βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» και να αποφασίσει άμεσα τον εκλεκτό νέο προπονητή, που θα μπορέσει να επαναφέρει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα την Καρμιώτισσα, για να μην μπλεχτεί σε πολύ επικίνδυνες καταστάσεις και στο πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα