Κασεμίρο: «Ούτε σε χίλιες ζωές δεν θα μπορώ να επιστρέψω στη Ρεάλ όσα μου έδωσε»

Κασεμίρο: «Ούτε σε χίλιες ζωές δεν θα μπορώ να επιστρέψω στη Ρεάλ όσα μου έδωσε»

Newsroom
Κασεμίρο: «Ούτε σε χίλιες ζωές δεν θα μπορώ να επιστρέψω στη Ρεάλ όσα μου έδωσε»

bet365

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κασεμίρο αποχαιρέτησε διαδικτυακά τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον κόσμο της, με μια συγκινητική ανάρτηση.

Ένα τεράστιο κεφάλαιο κλείνει για τη Ρεάλ Μαδρίτης με τη φυγή του Κασεμίρο. Ο Βραζιλιάνος διεθνής χαφ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στο Μάντσεστερ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Το deal μεταξύ των εμπλεκομένων επισημοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/8), κι έκτοτε τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα ακολουθούν το ένα το άλλο. Όπως τα συγκινητικά γράμματα των Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος στον επί πέντε σεζόν συμπαίκτη τους στη μεσαία γραμμή της «βασίλισσας».

Τώρα σειρά είχε ο ίδιος ο «Κάσε» να αποχαιρετήσει την ομάδα που «υπηρέτησε» επί σειρά ετών και το έκανε με ένα συναισθηματικά φορτισμένο μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, όπου χαρακτήρισε το πέρασμά του από τη Ρεάλ «την πιο υπέροχη ιστορία που σκέφτηκε ποτέ» αλλά και παντοτινό του σπίτι.

«Έζησα την πιο υπέροχη ιστορία που σκέφτηκα ποτέ. Ελπίζω να επιστρέψω μια μέρα σε αυτό που θα είναι πάντα το σπίτι μου. Σε χίλιες ζωές δεν θα μπορώ να σε επιστρέψω στη Ρεάλ Μαδρίτης και στο Madridismo όλα όσα μου έχει δώσει. Για πάντα… Hala Madrid»

Εδώ η ανάρτηση:

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα