Βαγιαδολίδ - Κάντιθ 0-1: Απόδραση με λυτρωτή Νεγρέδο στο 90+2΄

Newsroom
Βαγιαδολίδ - Κάντιθ 0-1: Απόδραση με λυτρωτή Νεγρέδο στο 90+2΄

bet365

Σαν «από μηχανής Θεός», ο Νεγρέδο λύτρωσε την Κάντιθ με χρυσό γκολ στο 90+2΄ απέναντι στη Βαγιαδολίδ και της χάρισε την πρώτη της νίκη (0-1) στη La Liga.

Το ξεκίνημα της Κάντιθ στη φετινή La Liga ήταν γεμάτο... ήττες! Οι Ανδαλουσιάνοι πάσχιζαν εδώ και ένα μήνα να πάρουν έστω και έναν βαθμό στο πρωτάθλημα, όμως απέναντι στη Βαγιαδολίδ έθεσαν και με τη βούλα τέλος στο χείριστο σερί. Με τον Νεγρέδο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 90+2΄, η Κάντιθ απέδρασε με το τρίποντο και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές πλήρους κατήφειας.

Εκείνοι πάντως που κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία και τελικά το πλήρωσαν στο φινάλε. Ο Νεγρέδο χτύπησε σε νεκρό χρόνο έπειτα από ασίστ του Θαλντούα και διαμόρφωσε το τελικό 1-0, χαρίζοντας τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα