Μπενζεμά: «Θα αποσυρθώ στη Ρεάλ, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα»

Μπενζεμά: «Θα αποσυρθώ στη Ρεάλ, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα»

Μπενζεμά: «Θα αποσυρθώ στη Ρεάλ, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα»

bet365

Με τη φανέλα της αγαπημένης του Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως θα κλείσει την καριέρα του ο Καρίμ Μπενζεμά, μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας στο Παρίσι.

Ήταν ένα από τα αποκτήματα της «καυτής» μεταγραφικής φουρνιάς της Ρεάλ Μαδρίτης τη διετία 2009-2010. Το ίδιο καλοκαίρι που αφίχθη στην ισπανική πρωτεύουσα ο Κριστιάνο Ρονάλντο με μεταγραφή-ρεκόρ στα τότε χρονικά και ο Κακά, ο Καρίμ Μπενζεμά έμελλε να ξεκινήσει το μακροβιότερο ταξίδι από όλους με τη φανέλα των Μερένγκες, γράφοντας ιστορία.

Μετά από 13 χρόνια και ουκ ολίγα σκαμπανεβάσματα στη θητεία του, ο Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε το όνειρο που είχε από παιδί, να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα στα 35 του χρόνια, επανεφευρίσκοντας τον εαυτό του την τελεταία τετραετία όταν κλήθηκε να ηγηθεί αποκλειστικά στη γραμμή κρούσης της Βασίλισσας. Και σε δηλώσεις του στο ισπανικό ραδιόφωνο «Onda Cero» μετά την κατάκτηση του βραβείου, επιβεβαίωσε πως θα κλείσει τη σπουδαία καριέρα του με τη Ρεάλ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2023 κι αναμένεται να ανανεώσει τουλάχιστον για μια ακόμη χρονιά, μέχρι το 2024.

«Θα αποσυρθώ στη Ρεάλ Μαδρίτη, δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά, περιγράφοντας στη συνέχεια τα συναισθήματά του για την κατάκτηση, την εκπλήρωση ενός από τα τρία παιδικά του όνειρα, καθώς και για τη «φλόγα» που άναψε μέσα του με την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ το 2018.

«Είναι ένα τρόπαιο που ονειρευόμουν από όταν ήμουν μικρός. Η οικογένειά μου αισθάνεται περήφανη για μένα. Είναι ένα βραβείο για όλους τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα μου, γι' αυτό είναι η Χρυσή Μπάλα του λαού»

«Είχα τρία όνειρα, να αγοράσω ένα σπίτι στη μητέρα μου, να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης και να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα».

«Ήταν τιμή μου να παίζω με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ένα τέρας. Την ημέρα που έφυγε, απέκτησα τη φιλοδοξία να γίνω πρωταγωνιστής κι αυτό μου έδωσε κίνητρο να είμαι κάτι παραπάνω από αυτό ήμουν μέχρι τότε στο γήπεδο».

Έφτασα πιο αργά στην προετοιμασία, είχα έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός για έναν μήνα, έχασα χρόνο και χρειάζομαι χρόνο για να επανέλθω στο υψηλότερο επίπεδο. Αλλά έχω την αυτοπεποίθηση και την πίστη και πιστεύω πως βήμα-βήμα θα τα πάω το ίδιο καλά με πέρυσι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα