Ζιντάν: Προανήγγειλε την επιστροφή του στους πάγκους

Ζιντάν: Προανήγγειλε την επιστροφή του στους πάγκους

bet365

Η ώρα της επιστροφής του Ζινεντίν Ζιντάν στην προπονητική δεν αργεί, όπως δήλωσε ο ίδιος ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Για δεύτερη σερί σεζόν ο Ζινεντίν Ζιντάν απολαμβάνει το διάλειμμά του από την προπονητική, μετά το τέλος της δεύτερης θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος τεχνικός δεν βιάστηκε να βρει αμέσως νέα στέγη, παρά τις προτάσεις και το διαρκές ενδιαφέρον που υπάρχει για την περίπτωσή του, αλλά και την έντονη φημολογία που επικράτησε το περασμένο καλοκαίρι περί διαδοχής του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, ο «Ζιζού» δείχνει έτοιμος για να επανέλθει στους πάγκους και δήλωσε πως η στιγμή δεν πρόκειται να αργήσει, δίχως πάντως να ξεκαθαρίσει αν θα συμβεί μεσούσης της περιόδου ή το προσεχές καλοκαίρι.

«Αν μου λείπει να είμαι προπονητής; Όχι, γιατί ποτέ δεν είμαι μακριά από την επιστροφή μου. Απλά θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα. Σύντομα, σύντομα. Προς το παρόν το απολαμβάνω», είπε χαρακτηριστικά στο «RMC».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζιντάν δεν έχει προπονήσει άλλη ομάδα πέραν της Ρεάλ Μαδρίτης και της δεύτερης ομάδας των Μερένγκες, συνεπώς όλα δείχνουν πως θα ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα