Ο Πέρεθ τελείωσε τις φήμες για Μπαπέ: «Ο Χοσέλου είναι η τελευταία μεταγραφή» (vid)

perez_doncic

bet365

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Κιλιάν Μπαπέ να παίρνει μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεκαθάρισε πως ο Χοσέλου θα είναι η τελευταία προσθήκη της Βασίλισσας στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Τέλος στα σενάρια για μετακόμιση του Κιλιάν Μπαπέ στους Μερένγκες έβαλε με αυτό τον τρόπο ο Πέρεθ όπως αποκάλυψε ο ίδιος για τα μεταγραφικά σχέδια της ομάδας. Συγκεκριμένα ρωτήθηκε από φίλους της ομάδας στον δρόμο εάν θα αποκτήσει ο σύλλογος κάποιον άλλον παίκτη μετά τον Χοσέλου, με τον 76χρονο να ξεκαθαρίζει πως ο Ισπανός φορ θα είναι η τελευταία μεταγραφή του καλοκαιριού.

Πλέον μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Μπαπέ θα παραμένει όπως είχε δηλώσει άλλωστε και ο ίδιος στην Παρί Σεν Ζερμέν και θα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα