Βιγιαρεάλ: Ακυρο από Γκαγιάρδο, ψηλά ο Λοπετέγκι!

Βιγιαρεάλ: Ακυρο από Γκαγιάρδο, ψηλά ο Λοπετέγκι!

bet365

Ο Κίκε Σετιέν αποτελεί παρελθόν, ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο έριξε... άκυρο και η Βιγιαρεάλ φουλάρει για Λοπετέγι, Πατσέτα και Χάβι Γκράθια. 

O Kίκε Σετιέν κέρδισε το εισιτήριο για το Europa League, ωστόσο δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Βιγιαρεάλ. Ετσι, είδε την πόρτα της εξόδου, με τους διοικούντες του συλλόγου να τονίζουν πως θα καταφέρουν να καλύψουν το κενό μέσα στη διακοπή. Βέβαια, ο μεγάλος στόχος της Βιγιαρεάλ, ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο αρνήθηκε την πρόταση, μιας κι επιθυμεί να ξεκουραστεί. Ετσι, στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Ζουλιέν Λοπετέγκι, ο οποίος και αποχώρησε από τη Γουλβς μόλις εννέα μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Ακολουθεί το όνομα του Πατσέτα, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο της Βαγιαδολίδ, ενώ συζητιέται και το όνομα του Χάβι Γκράθια.

Θυμίζουμε, πως η Βιγιαρεάλ θα βρεί στη φάση των ομίλων του Europa League τον Παναθηναϊκό, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει στις 21 του μήνα στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα