Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Ο «βασιλιάς των μεταγραφών» λανσάρει... μπλουζάκια για την επιβεβαίωση του deal Ρεάλ - Μπαπέ!

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Ο «βασιλιάς των μεταγραφών» λανσάρει... μπλουζάκια για την επιβεβαίωση του deal Ρεάλ - Μπαπέ!

Newsroom
fabrizio_romano

bet365

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσο Ρομάνο... πανηγυρίζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο την είδηση πως η μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει «κλειδώσει».

Αυτό κι αν δεν το έχουμε δει ξανά! Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποτελεί τον πιο αναγνωρίσιμο και δημοφιλή δημοσιογράφο του ποδοσφαίρου σήμερα και θεωρείται ο «βασιλιάς των μεταγραφών», παρ'ότι υπάρχουν σύννεφα πάνω από τη δραστηριότητά του.

Παρ'ότι η αρχική συμφωνία έγινε γνωστή από το FootMercato τον Ιανουάριο, την Κυριακή ο Ιταλός δημοσίευσε πως η... επεισοδιακή μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει πια κλειδώσει οριστικά και όλα τα απαραίτητα έγγραφα έχουν υπογραφεί. Και θέλησε να... πανηγυρίσει την είδηση αυτή με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Ρομάνο λοιπόν ανακοίνωσε μέσω Facebook πως λανσάρει μπλουζάκια με στάμπα το δικό του tweet από το «Here We Go», την επιβεβαίωση δηλαδή, της μεταγραφής του Μπαπέ στους Μαδριλένους και τα πουλάει ηλεκτρονικά στην τιμή του 40 ευρώ!

«Αν είσαι φίλος των Μπλάνκος, αυτή η μπλούζα είναι για σένα», έγραψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αφήνοντας στη δημοσίευσή του το link για το προσωπικό e-shop του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα