Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Τέλος η υπόθεση Λεάο, θα παραμείνει στη Μίλαν

Newsroom
leao_milan

bet365

Οριστικό τέλος σε οποιοδήποτε σενάριο μεταγραφής του Ραφαέλ Λεάο στην Μπαρτσελόνα έβαλε ο CEO της Μίλαν, Τζόρτζιο Φουρλάνι, ξεκαθαρίζοντας πως ο Πορτογάλος θα παραμείνει στους Ροσονέρι.

Η Μπαρτσελόνα θέλει διακαώς να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της επίθεσής της, με τα ονόματα των Νίκο Γουίλιαμς και Ραφαέλ Λεάο να «παίζουν» έντονα το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Πορτογάλου εξτρέμ της Μίλαν, ο CEO των Ροσονέρι, Τζόρτζιο Φουρλάνι, ξεκαθάρισε πως ο Λεάο δεν πάει... πουθενά, βάζοντας έτσι ένα τέλος στην πρόθεση των Μπλαουγκράνα να τον κάνουν δικό τους.

«Ο Λεάο θα παραμείνει στη Μίλαν και δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στην Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν», είναι το σχόλιο του Φουρλάνι στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Jugones».

Αυτό σημαίνει πως η Μπαρτσελόνα θα εξετάσει εναλλακτικές, ενώ έχει εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για τον Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος αποτελεί μία οικονομικά πιο φτηνή επιλογή για την ομάδα του Χάνσι Φλικ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα