Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: «Ναυάγησε» ο δανεισμός του Μπαΐτσετιτς, λόγω του FFP

Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: «Ναυάγησε» ο δανεισμός του Μπαΐτσετιτς, λόγω του FFP

Newsroom
bajcetic

bet365

«Άκυρος» ο δανεισμός του Στέφαν Μπαΐτσετιτς στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι Μπλαουγκράνα δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ, λόγω του FFP. Στη Ζάλτσμπουργκ θα συνεχίσει ο 19χρονος Ισπανός.

Η περίπτωση του Στέφαν Μπαΐτσετιτς είχε απασχολήσει την Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα, με τους Μπλαουγκράνα να καταθέτουν πρόταση στη Λίβερπουλ για μονοετή δανεισμό του παίκτη.

Ωστόσο, η συμφωνία δεν προχώρησε, λόγω των προβλημάτων της Μπαρτσελόνα με το Financial Fair Play (FFP). Τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι Μπλαουγκράνα ήρθαν να «μπλοκάρουν» το deal που ήταν σχεδόν... τελειωμένο, ενώ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πλέον πιθανός προορισμός του 19χρονου παίκτη της Λίβερπουλ για την τρέχουσα σεζόν θα είναι η Ζάλτσμπουργκ.

Καθώς φαίνεται, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να αναζητήσει νέες λύσεις για να αναπληρώσει το κενό του άφησε ο 17χρονος χαφ Μπερνάλ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει τη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα