Ρεάλ Μαδρίτης: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπέλινγκχαμ

Ρεάλ Μαδρίτης: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπέλινγκχαμ

Newsroom
bellingham_real_madrid_2

bet365

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ήταν μεταξύ των παικτών που επέστρεψαν στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, σκορπώντας χαμόγελα στις τάξεις των Μαδριλένων.

Κάτι λιγότερο από έναν μήνα μετά τον μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης, ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ επέστρεψε στη σημερινή (12/09) προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 21χρονος Άγγλος είχε αγωνιστεί στο ματς της πρεμιέρας με τη Μαγιόρκα, αλλά τραυματίστηκε σε προπόνηση της Ρεάλ λίγες μέρες μετά και έκτοτε δεν έχει παίξει ξανά.

Μάλιστα, εκτός του Μπέλινγκχαμ, σήμερα προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα οι Τσουαμενί, Μιλιτάο και Μεντί, ενώ σύμφωνα με τη Ρεάλ, τόσο ο Μπέλινγκχαμ όσο και ο Τσουαμενί αισθάνθηκαν καλά κατά την επιστροφή τους. Η τελική απόφαση για το εάν θα μπορέσει να είναι στην αποστολή της ομάδας για το ματς του Σαββάτου κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ θα παρθεί αύριο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρεάλ ρίχνεται στη «μάχη» του νέου Champions League την προσεχή Τρίτη (17/09) απέναντι στην Στουτγκάρδη. Στα πιτς βρίσκονται ακόμη οι Αλάμπα, Καμαβινγκά και Θεμπάγιος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα