Μπέλινγκχαμ: «Ίσως το σώμα μου να μου λέει ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη ξεκούραση»

Μπέλινγκχαμ: «Ίσως το σώμα μου να μου λέει ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη ξεκούραση»

Νίκος Κικίδης
jude_bellingham

bet365

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media μετά τον τραυματισμό του, τονίζοντας πως ίσως το σώμα του να τού υποδεικνύει πω χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση.

Ραντεβού με την ατυχία είχε ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος μετά από χτύπημα που στην προπόνηση τραυμάτισε τον πελματιαίο μυ, σε μια εξέλιξη που θα τον θέσει εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα μήνα.

Μετά τη γνωστοποίηση του προβλήματος ο Άγγλος μέσος έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media, τονίζοντας πως ο τραυματισμός ίσως προέκυψε και από το επιβαρυμένο πρόγραμμα που έχει κουράσει τον οργανισμό του.

«Δεν μισώ τίποτα περισσότερο από το να χάνω παιχνίδια, αλλά προσπαθώ να δω τη θετική πλευρά και ίσως το σώμα μου να μου λέει ότι χρειάζεται λίγη περισσότερη ξεκούραση μετά από μια κουραστική χρονιά.

Είμαι πολύ εκνευρισμένος, αλλά θα υποστηρίξω τα παιδιά σαν φίλαθλος μέχρι να μπορέσω να τους βοηθήσω ξανά με την καλύτερη και πιο δυνατή εκδοχή μου» τόνισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα