Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ανησυχία για τον Νίκο Γουίλιαμς, αποχώρησε με πατερίτσες από το γήπεδο

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ανησυχία για τον Νίκο Γουίλιαμς, αποχώρησε με πατερίτσες από το γήπεδο

Newsroom
nico williams

bet365

Ανησυχία επικρατεί στην ΑΘλέτικ Μπιλμπάο μετά τον τραυματισμό του Νίκο Γουίλιαμς, ο οποίος εθεάθη να περπατάει με πατερίτσες μετά το ματς κόντρα στην Λεγανές.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο πήρε τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Λεγανές και μαζί τους τρεις βαθμούς που την ανέβασαν στην 5η θέση της La Liga.

Ωστόσο, οι Βάσκοι έχασαν τον Νίκο Γουίλιαμς, ο οποίος αποχώρησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με ενοχλήσεις στον αριστερό του αστράγαλο. Μάλιστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, αποχώρησε από το γήπεδο της Λεγανές χρησιμοποιώντας πατερίτσες, εικόνα που προκάλεσε έντονη ανησυχία στους φιλάθλους της Μπιλμπάο.

Ερωτηθείς σχετικά με την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε απάντησε πως ο Ισπανός εξτρέμ δύσκολα θα προλάβει την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Θέλτα Βίγκο (22/09), αφήνοντας να εννοηθεί πως ο τραυματισμός του Γουίλιαμς δεν είναι πάρα πολύ σοβαρός.

Αυτό, όμως, μένει να φανεί στις εξετάσεις που θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής των Βάσκων μέσα στις επόμενες ώρες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα