Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ επιστρατεύει τον Τιάγκο στο προπονητικό του επιτελείο

Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ επιστρατεύει τον Τιάγκο στο προπονητικό του επιτελείο

ΤΙΑΓΚΟ

bet365

Στο προπονητικό επιτελείο του Χάνσι Φλικ στην Μπαρτσελόνα αναμένεται να επιστρέψει μέσα στον Γενάρη ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Έτοιμος να επιστρέψει ξανά στην Μπαρτσελόνα είναι ο Τιάγκο Αλκαντάρα. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Ισπανός αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να κάνει στροφή στην καριέρα του, ξεκινώντας τα προπονητικά του μαθήματα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ο Τιάγκο ακολούθησε την αποστολή της Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ και δούλεψε δίπλα στον Χάνσι Φλικ με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις από το κοινό τους πέρασμα στην Μπάγερν.

Ο Τιάγκο αποχώρησε ωστόσο μετά την προετοιμασία καθώς είχε συμφωνήσει να δώσει το «παρών» μόνο στην περιοδεία των «μπλαουγκράνα» στις ΗΠΑ. Σύμφωνα ωστόσο με τα Μέσα της Βαρκελώνης, ο Αλκαντάρα θα επιστρέψει μέσα στους επόμενους μήνες στην Μπαρτσελόνα και θα αναλάβει μόνιμο ρόλο στο τεχνικό επιτελείο του Φλικ.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, ο Φλικ έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Αλκαντάρα και οι δύο τους έχουν συμφωνήσει πως μέσα στον Γενάρη ο Ισπανός θα αναλάβει ρόλο και με τη... βούλα στο σταφ του Γερμανού τεχνικού.

Ο Φλικ θεωρεί πως οι γνώσεις που έχει ο Αλκαντάρα από το κλαμπ και ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόταν, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους μέσους της Μπαρτσελόνα αλλά και γενικότερα τη νεανική ομάδα που έχει στα χέρια του ο Γερμανός προπονητής.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα