Καρβαχάλ: «Έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης για τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Καρβαχάλ: «Έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης για τη Ρεάλ Μαδρίτης»

dani_catvajal_1.jpg

bet365

Ο Ντάνι Καρβαχάλ, έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης ευχαρίστησε δημόσια τον σύλλογο και τον πρόεδρο.

Ο Ντάνι Καρβαχάλ, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2026, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον σύλλογο και τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η Βασίλισσα έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της στον αρχηγό της, ανανεώνοντάς του το συμβόλαιο μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, και ο Καρβαχάλ δηλώσε ευγνώμον για την κίνηση αυτή.

«Έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον πρόεδρό μας. Αυτή η ημέρα δείχνει ότι είμαστε το καλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Στις επιτυχίες νιώθουμε χαρά, αλλά στις δύσκολες στιγμές φαίνεται η ψυχή μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, υπάρχει ακόμα πολύς Καρβαχάλ ντυμένος στα λευκά», δήλωσε ο 32χρονος αμυντικός.

Να θυμίσουμε πως ο Καρβαχάλ δεν θα αγωνιστεί ξανά για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και τώρα θα αρχίσει η αποκατάστασή του μετά την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα