Ζιντάν: Η ιδιαίτερη αναφορά του πριν μιλήσει για ποδόσφαιρο...

Ζιντάν: Η ιδιαίτερη αναφορά του πριν μιλήσει για ποδόσφαιρο...

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν: Η ιδιαίτερη αναφορά του πριν μιλήσει για ποδόσφαιρο...

bet365

Πριν μιλήσει για οτιδήποτε ποδοσφαιρικό και αγωνιστικό ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Εϊμπάρ, ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου διάβασε ένα πολύ σοβαρό και σημαντικό γράμμα που είχε ετοιμάσει μετά την μάχη που έδωσε η ανθρωπότητα με την πανδημία...

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ο Γάλλος κόουτς των «μερένγκες» έδειξε την ευαισθησία του και πως όλοι οφείλουν να βάζουν την υγεία και την ανθρωπιά πάνω από το σημαντικό μεν, αλλά απόλυτα δευτερεύον κομμάτι του ποδοσφαίρου σε τέτοιες καταστάσεις...

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου προς όσους έχασαν τη μάχη σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές που περάσαμε. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω την τεράστια ευγνωμοσύνη μου προς τους επαγγελματίες υγείας και όσους εργάζονταν για να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας και έκαναν εκπληκτική δουλειά και φυσικά συνεχίζουν να την κάνουν.

Θα ήθελα επίσης να τιμήσω τη μνήμη όσων “έφυγαν” από την οικογένεια της Ρεάλ. Είναι μια περίπλοκη και ιδιαίτερη στιγμή, αλλά ήθελα πολύ να μιλήσω γι' αυτό το πράγμα προτού κάνουμε κουβέντα για ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα