Ρεάλ: Ο Ζιντάν επιμένει ότι η σχέση του με τον Μπέιλ είναι φυσιολογική

Ρεάλ: Ο Ζιντάν επιμένει ότι η σχέση του με τον Μπέιλ είναι φυσιολογική

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Ο Ζιντάν επιμένει ότι η σχέση του με τον Μπέιλ είναι φυσιολογική

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιμένει ότι η σχέση του με τον Γκάρεθ Μπέιλ, φυσιολογική και δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ του, παρά τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα.

Ρεάλ - Βαλένθια σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πριν από λίγες ημέρες, η Marca, αποκάλυψε τη δυσαρέσκεια που έχει εκφράσει ο Ζινεντίν Ζιντάν, σχετικά με την αγωνιστική συμπεριφορά του Γκάρεθ Μπέιλ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο δεν είναι και στα καλύτερα.

Ο Ζιντάν από την πλευρά του φρόντισε να αποκαταστήσει την αλήθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι σχέσεις μας είναι όπως είναι πάντα - είναι πολύ φυσιολογικό. Είναι χαρούμενος που παίζει ξανά. Ισως δεν είναι 100%. Προπονούμαστε καλά και σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Είμαστε όλοι επικεντρωμένοι σε αυτό».

Ο 30χρονος, Μπέιλ έχει σημειώσει μόνο δύο γκολ στη La Liga αυτή τη σεζόν. Ο Ουαλός, παρέμεινε στη Μαδρίτη παρά το γεγονός ότι τον Γενάρη, υπήρξε ενδιαφέρον από τη Νιουκάστλ για την απόκτηση του. Από την άλλη πάντως η Marca ανέφερε ότι η Ρεάλ είναι απελπισμένη και ψάχνει να βρει ομάδα για να παραχωρήσει τον Μπέιλ, χωρίς ωστόσο να έχει λάβει κάποια επίσημη προσφορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα