Ζιντάν: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Μπενζεμά δεν παίζει με την εθνική Γαλλίας»

Ζιντάν: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Μπενζεμά δεν παίζει με την εθνική Γαλλίας»

Κώστας Τόπας
Ζιντάν: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Μπενζεμά δεν παίζει με την εθνική Γαλλίας»

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά, συνεχίζει να δίνει λύσεις στο σκοράρισμα για λογαριασμό της Ρεάλ και ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Γάλλος επιθετικός δεν παίζει με την εθνική του ομάδα!

Ο Καρίμ Μπενζεμά, ήταν γι' ακόμη μία φορά, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, καθώς αυτή τη φορά με δύο γκολ βοήθησε την Ρεάλ να πάρει τη νίκη επί της Θέλτα με 3-1. Πλέον, έχει φτάσει τα 17 τέρματα σε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και συνεχίζει ακάθεκτος.

Από την άλλη βέβαια, ο Ζινεντίν Ζιντάν, βλέποντας τον Μπενζεμά να σκοράρει κατά ριπάς, απορεί γιατί δεν παίζει με την εθνική του ομάδα!

Ο 33χρονος φορ έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι του με την εθνική Γαλλίας στις 8 Οκτωβρίου 2015, στη νίκη (4-0) επί της Αρμενίας. Εκτοτε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έπαψε να τον καλεί, λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση εκβιασμού του Βαλμπουενά με «ροζ» βίντεο.

«Δεν το καταλαβαίνετε εσείς, δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ. Πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Μπενζεμά δεν παίζει για την εθνική ομάδα. Αλλά για εμένα είναι καλύτερο αυτό. Αν το δω σαν προπονητής, καθώς μένει εδώ και είναι υγιής», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός των «μερένγκες».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα