Ρεάλ: Διετές συμβόλαιο στον Αλέγκρι με 10 εκατ. ετησίως

Ρεάλ: Διετές συμβόλαιο στον Αλέγκρι με 10 εκατ. ετησίως

Ρεάλ: Διετές συμβόλαιο στον Αλέγκρι με 10 εκατ. ετησίως

bet365

Διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 10 εκατ. ευρώ είναι η πρόταση της Ρεάλ στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, προκειμένου να πείσει τον Ιταλό τεχνικό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Μαδριλένων.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει αβέβαιο. Ειδικά από τη στιγμή που ακόμα και ο ίδιος, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ενημέρωσε τους παίκτες του ότι στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία των «μερένγκες».

Ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, ενόψει της νέας σεζόν. Η μία από αυτές να βάλει πωλητήριο σε 10 (!) παίκτες προκειμένου να ξεφορτωθεί τα βαριά συμβόλαιο. Η άλλη προτεραιότητα του Πέρεθ, είναι η αντικατάσταση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Οπως αναφέρουν οι Ιταλοί και συγκεκριμένα η «Gazzetta dello Sport», η Ρεάλ φαίνεται πως κατέθεσε διετές συμβόλαιο στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με ετήσιες απολαβές 10 εκατ. ευρώ και μένει να δούμε αν τα σενάρια επιβεβαιωθούν. Θυμίζουμε πως ο Αλέγκρι κυκλοφορεί ελεύθερος και ήδη έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός να να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα