Σέρχιο Ράμος: Έδωσε τη φανέλα του στον... Τζον Σνόου (vid)

Σέρχιο Ράμος: Έδωσε τη φανέλα του στον... Τζον Σνόου (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Σέρχιο Ράμος: Έδωσε τη φανέλα του στον... Τζον Σνόου (vid)

bet365

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον επισκέφθηκε το «Παρκ Ντε Πρενς» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, έβγαλε φωτογραφίες με τους Μέσι - Νεϊμάρ και πήρε τη φανέλα του Σέρχιο Ράμος.

Την ισοπαλία της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου είδε από τις εξέδρες του «Παρκ Ντε Πρενς» ο πασίγνωστος ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον. O Βρετανός σταρ έχει γίνει δημοφιλής από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο Game of Thrones ως Τζον Σνόου.

Ο 35χρονος ηθοποιός έβγαλε φωτογραφίες με τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ, ενώ είχε ένα θερμό τετ α τετ με τον Σέρχιο Ράμος. Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα Social Media ο πολύπειρος Ισπανός στόπερ αγκάλιασε τον Χάρινγκτον και του χάρισε τη φανέλα με την οποία αγωνίστηκε κόντρα στους Αετούς της Λισαβόνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα