Μονπελιέ - Ναντ: Ρίψη καπνογόνων και προσωρινή διακοπή!

Newsroom
Μονπελιέ - Ναντ: Ρίψη καπνογόνων και προσωρινή διακοπή!

bet365

Αντίδραση από τους οπαδούς της Μονπελιέ στα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας τους, καθώς έπνιξαν το γήπεδο στα καπνογόνα και οδήγησαν την αναμέτρηση κόντρα στη Ναντ σε προσωρινή διακοπή.

Ξέσπασμα από τους οπαδούς της Μονπελιέ, οι οποίοι θέλησαν να εξωτερικεύσουν τον θυμό τους για την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους στον αγώνα απέναντι στη Ναντ.

Έχοντας εξοπλιστεί με πανό, καπνογόνα αλλά και διάθεση για... χαμό, ο κόσμος των γηπεδούχων έπνιξε το γήπεδο με καπνογόνα ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση μετά και την εκκωφαντική εξάρα που δέχθηκαν απέναντι στη Νις.

Σαν αποτέλεσμα ο αγώνας οδηγήθηκε σε προσωρινή διακοπή, με τις δυο ομάδες να κατευθύνονται πίσω στα αποδυτήρια έπειτα από μόλις 16 λεπτά αγωνιστικής δράσης.

Υπενθυμίζεται πως η Μονπελιέ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 16η θέση της Ligue 1, με μόλις δυο βαθμούς να τη χωρίζουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα