Λανς: Ο Οπεντά σημείωσε χατ τρικ μέσα σε 4,5 λεπτά κι έσπασε ρεκόρ

Λανς: Ο Οπεντά σημείωσε χατ τρικ μέσα σε 4,5 λεπτά κι έσπασε ρεκόρ

Newsroom
Λανς: Ο Οπεντά σημείωσε χατ τρικ μέσα σε 4,5 λεπτά κι έσπασε ρεκόρ

bet365

Ο Λοΐς Οπεντά της Λανς σημείωσε τρία γκολ μέσα σε 4,5 λεπτά και πέτυχε το γρηγορότερο χατ τρικ των τελευταίων 50 σεζόν στην Ligue 1.

Ο Λοΐς Οπεντά έκανε μία εξωπραγματική εμφάνιση απέναντι στην Κλερμόν στο εκτός έδρας παιχνίδι της Λανς σκοράροντας τρία τέρματα μεσα σε μόλις 4,5 λεπτά (!!) όχι μόνο καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι για την ομάδα του, αλλά σπάζοντας κι ένα ιστορικό ρεκόρ για την λίγκα.

Το χατ τρικ που σημείωσε μέσα σε 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε από το 2005, όταν ο Ματ Μουσιλού είχε σκοράρει με την φανέλα της Λιλ τρία γκολ κόντρα στην Ιστρ σε διάστημα 4 λεπτών και 34 δευτερολέπτων τον Απρίλιο του 2005. Πλέον, ο 23χρονος Βέλγος επιθετικός είναι κάτοχος του ρεκόρ για το γρηγορότερο χατ τρικ στην ιστορία της Ligue 1 τις τελευταίες 50 σεζόν.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, αφού η Λανς πέτυχε και τέταρτο γκολ, με τον ίδιο να δίνει την ασίστ στον σκόρερ Κλοντ-Μορίς, προτού αποχωρήσει από το ματς στο 81ο λεπτό και αφήσει την θέση του στον Λαμπό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα