O Νεϊμάρ χτίζει έπαυλη με πίστα καρτ και τεχνητή λίμνη και ο πατέρας του συνελήφθη για «περιβαλλοντική καταστροφή»

O Νεϊμάρ χτίζει έπαυλη με πίστα καρτ και τεχνητή λίμνη και ο πατέρας του συνελήφθη για «περιβαλλοντική καταστροφή»

Η έπαυλη του Νεϊμάρ από ψηλά

bet365

Ο Νεϊμάρ κατασκευάζει πίστα για καρτ, αλλά και μια τεχνητή λίμνη στη νέα του έπαυλη στο Ρίο, όμως έχει ξεσηκώσει θύελλα για τις παρανομίες του στην Βραζιλία.

Μία… Neymarland δημιουργεί στο Ρίο ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί, χτίζει μία έπαυλη στην Μανγκαρατίμπα, στην Κόστα Βέρντε του Ρίο ντε Τζανέιρο, η οποία θυμίζει περισσότερο πάρκο διασκέδασης.

Εναέρια πλάνα που τραβήχτηκαν και δημοσιεύτηκαν στην Marca, δείχνουν πως ο Νεϊμάρ, που ετοιμάζεται να γίνει πατέρας, έχει στα τελειώματα μία πίστα καρτ, ενώ η έπαυλη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μία τεχνητή λίμνη 1.000 τετραγωνικών μέτρων!

Η λίμνη έχει ξεσηκώσει διαμαρτυρίες ωστόσο, καθώς για να δημιουργηθεί, χρειάστηκε να αφαιρεθεί ένας βράχος από το σημείο και να αποψιλωθεί μέρος της βλάστησης, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν τον ποδοσφαιριστή για «περιβαλλοντικό έγκλημα», αφού για να κάνουν αυτό που ήθελαν, χρειάστηκε να γίνει και εκτροπή σε παρακείμενο ποτάμι.

Την κατασκευή της έπαυλης και τον σχεδιασμό της, τον έχει αναλάβει ο πατέρας του, αλλά μετά τις καταγγελίες, το Υπουργείο Περιβάλλοντος του δήμου έδωσε εντολή να σταματήσουν οι εργασίες σε εκείνο το τμήμα της έπαυλης. Η Στρατιωτική και Πολιτική Αστυνομία της πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο κοινοποίησε την εντολή στην πόρτα της εισόδου της έπαυλης, με τον πατέρα του Νεϊμάρ να συλλαμβάνεται προσωρινά.

Σύμφωνα με τις Αρχές, αναμένεται να πληρώσει πρόστιμο ενός εκατομμυρίου δολαρίων για τις παράνομες κατασκευές.

Πιο συγκεκριμένα, το αρμόδιο υπουργείο κάνει λόγο για «διάφορες περιβαλλοντικές παραβιάσεις, συμπεριλαμβανομένης της εκτροπής ενός υδάτινου δρόμου και της μη εξουσιοδοτημένης άντλησης νερού από ένα ποτάμι». Ανακάλυψαν επίσης «μη εξουσιοδοτημένες εκσκαφές και μετακινήσεις χώματος, λίθων και βράχων, καθώς και χρήση άμμου παραλίας χωρίς άδεια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα