Ρεν κατά Μάτιτς: «Απέχει από τις προπονήσεις, ακατανόητη συμπεριφορά από έναν έμπειρο παίκτη»

Ρεν κατά Μάτιτς: «Απέχει από τις προπονήσεις, ακατανόητη συμπεριφορά από έναν έμπειρο παίκτη»

matic

bet365

Η Ρεν με μια σκληρή ανακοίνωσή της κατά του Νεμάνια Μάτιτς, αποκάλυψε πως ο 35χρονος μέσος απουσιάζει από τις προπονήσεις της και χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του ως «ακατανόητη».

Ο Νεμάνια Μάτιτς έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεν και πλέον δεν παίρνει μέρος στις προπονήσεις της γαλλικής ομάδας.

Η απόφασή του εξόργισε τη διοίκηση του συλλόγου από τη Βρετάνη, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση όπου γνωστοποιεί την απουσία του από τις προπονήσεις και χαράκτηρισε τη συμπεριφορά του ως «ακατανόητη», για έναν έμπειρο παίκτη που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Υπενθυμίζουμε πως ο Μάτιτς, πιέζει να πάρει μεταγραφή στη Λιόν, ειδάλλως σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεν:

«Ο μέσος της Ρεν, Νεμάνια Μάτιτς, απέτυχε να εμφανιστεί στις πιο πρόσφατες προπονήσεις με την επαγγελματική ομάδα. Αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς ακατανόητη από έναν έμπειρο παίκτη με συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο σύλλογος κατέβαλε πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχει στους παίκτες του, ιδιαίτερα στους ξένους, τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο γήπεδο.

Η Ρεν περιμένει τώρα τις εξηγήσεις από την πλευρά του παίκτη και είναι αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των συμφερόντων της».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα