Σεντ Ετιέν: Ο Ιβάν Γκαζίδης είναι ο νέος πρόεδρος των Στεφανουά

Newsroom
ivan_gazidis

bet365

Ο Ιβάν Γκαζίδης είναι ο νέος πρόεδρος της Σεν Ετιέν, η οποία πρόσφατα πήρε την άνοδο στη Ligue 1 και η «Kilmer Sports» είναι ο μοναδικός μέτοχος της ομάδας.

Νέος πρόεδρος της Σεντ Ετιέν είναι και επίσημα ο Ιβάν Γκαζίδης. Ο καναδικός όμιλος «Kilmer Sports» γίνεται και επίσημα ο μοναδικός μέτοχος του γαλλικού συλλόγου, μετά την άνοδο των Στεφανουά στη Ligue 1.

Η «Kilmer Sports» αγόρασε όλες τις μετοχές της Σεντ Ετιέν που προηγουμένως κατείχαν στην πλειοψηφία τους οι Bernard Caïazzo και Roland Romeyer, πρώην πρόεδροι της διοίκησης των Πράσινων.

Το δελτίο τύπου διευκρινίζει ότι ο καναδικός όμιλος επιθυμεί την ανάπτυξη της Σεντ Ετιέν, με ένα μακροπρόθεσμο έργο που βασίζεται στις αξίες και την κληρονομιά της και να επικεντρωθεί στη μελλοντική ανάπτυξη του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων ομάδων, ανδρών και γυναικών και το προπονητικό κέντρο.

Ο Ιβάν Γκαζίδης γεννήθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική το 1964 και έχει ρίζες από την Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του ως γενικός διευθυντής της Άρσεναλ (2009-2019) και στη συνέχεια βρέθηκε στη Μίλαν μέχρι το 2022. Πλέον ο νέος ισχυρός άνδρας της Σεντ Ετιέν θα επιδιώξει να επαναφέρει τους Στεφανουά στην ελίτ του γαλλικού ποδοσφαίρου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα