Ligue 1: Έκανε το 2/2 στα η Λιλ, πρώτη νίκη για τη Χάβρη

Newsroom
Λιλ - Champions League

bet365

Με νίκη συνέχισε η Λιλ για την 2η αγωνιστική της Ligue 1 επικρατώντας με 2-0 της Ανζέ, ενώ η Χάβρη πήρε το πρώτο της «τρίποντο» νικώντας με το ίδιο σκορ την Σεντ Ετιέν.

Η 2η αγωνιστική της Ligue 1 συνεχίστηκε το Σάββατο (24/08) με τρεις αναμετρήσεις να «γεμίζουν» το πρόγραμμα και τη νίκη της Μονακό επί της Λυών με 2-0 να ξεχωρίζει.

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις, η Λιλ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Ανζέ, επικράτησε πιο εύκολα από ό,τι φανερώνει το τελικό 2-0 και έκανε το 2/2. Τα γκολ για την ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό σημείωσαν οι Μενιέ και Μπαγιό. Η Χάβρη πήρε τη νίκη με 2-0 στην έδρα της Σεντ Ετιέν, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Τουρέ και το γκολ του Σανγκάντε στο δεύτερο μέρος.

Συνέχισε με νίκη η Λιλ, χωρίς προβλήματα απέναντι στην Ανζέ

Η Λιλ ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση με την Ανζέ παίρνοντας μία σχετικά εύκολη νίκη με 2-0. Ο Μενιέ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αφότου ανέβηκε τη δεξιά πτέρυγα, συνεργάστηκε με τον Χάραλντσον και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 34'.

Η μόνη στιγμή που η Ανζέ παρουσιάστηκε απειλητική στο ματς ήταν ένα πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος, όταν και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Στο φινάλε της αναμέτρησης, η Λιλ σημείωσε και δεύτερο τέρμα με τον Μπαγιό κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα.

Σημαντικό «διπλό» για την Χάβρη και πρώτη νίκη στη σεζόν

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο του ματς, μεταξύ δύο ομάδων που αμφότερες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα της προηγούμενης εβδομάδας. Και οι δύο έχασαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με το 0-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Σεντ Ετιέν μπήκε πιο δυνατά και είχε τη στιγμή της στο 51', όμως η Χάβρη ήταν αυτή που βρήκε το γκολ έξι λεπτά μετά, χάρη στην ψύχραιμη και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τουρέ. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Σανγκάντε με κεφαλιά στο 67', με την Χάβρη να πανηγυρίζει την πρώτη της νίκη στη σεζόν, ενώ οι Στεφανουά γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα