Ligue 1: Ο Γκρίνγουντ γλίτωσε τη Μαρσέιγ από εντός έδρας ήττα

Newsroom
Μαρσέιγ

bet365

Η Μαρσέιγ ξεκίνησε ιδανικά απέναντι στη Ρεμς, ωστόσο βρέθηκε σε δύσκολη θέση καταφέρνοντας να αποσπάσει τελικά την ισοπαλία στο «Βελοντρόμ», με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ. Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Ναντ.

Συνέχεια στη 2η αγωνιστική της Ligue 1 δόθηκε το Σάββατο (25/08), με τη νίκη της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη Λανς επί της Μπρεστ (2-0) να ξεχωρίζει.

Η Ρεμς απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Μαρσέιγ, φεύγοντας από το «Βελοντρόμ» με το 2-2, ενώ ισόπαλο ήρθε και το ματς της Νις με την Τουλούζ. Νίκες πανηγύρισαν Ναντ και Στρασβούργο.

«Στραβοπάτησε» η Μαρσέιγ του Ντε Τσέρμπι

Η Μαρσέιγ «στραβοπάτησε» απέναντι στη Ρεμς, με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να μην συνδυάζει ιδανικά την δική του... πρεμιέρα μπροστά στο κοινό του «Βελοντρόμ». Παρότι στο ημίχρονο η Μαρσέιγ είχε το προβάδισμα στο ημίχρονο, είδε ωστόσο τη Ρεμς να αντιδράει στις αρχές του δεύτερου μέρους φτάνοντας στην ανατροπή, προτού οι Μασσαλοί ισοφαρίσουν για το τελικό 2-2.

Στην πρώτη της καλή στιγμή, η Μαρσέιγ άνοιξε το σκορ με τον Χαρίτ να πλασάρει ιδανικά από το ύψος του πέναλτι για το 1-0 των γηπεδούχων στο 25'. Οι οποίοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ.

Η εικόνα όμως άλλαξε στην επανάληψη, με τη Ρεμς να ανατρέπει το σκορ μέσα σε τέσσερα λεπτά. Αρχικά ισοφάρισε στο 51' με τον Ακιέμε, ενώ ο Φοφανά έκανε το 2-1 για την ομάδα του λίγο αργότερα. Ο Γκρίνγουντ έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με κοντινή κεφαλιά στο 71'.

Νίκες για Ναντ και Στρασβούργο

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Ναντ, μετά το 2-0 απέναντι στην Οσέρ. O Σιμόν άνοιξε το σκορ στο 14' με τους γηπεδούχους να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα στο 90+5' με τον Γκιρασί. Με δέκα παίκτες αγωνιζόταν η Οσέρ στο δεύτερο ημίχρονο.

«Φρένο» στο δυναμικό ξεκίνημα της Ρεν έβαλε το Στρασβούργο, το οποίο επικράτησε με 3-1 στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι πορηγήθηκαν με δύο γκολ, με τη Ρεν να μειώνει προσωρινά, προτού το Στρασβούργο σημειώσει και τρίτο γκολ παίρνοντας τη νίκη.

Νις και Τουλούζ μοιράστηκαν βαθμούς μετά το ισόπαλο 1-1. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Νις αρχικά να προηγείται στο 53' με τον Κλάους και τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν 20 λεπτά αργότερα με το γκολ του Μπαμπίκα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα