Σεντ Ετιέν - Λιλ 1-0: Πρώτη νίκη για τους νεοφώτιστους Στεφανουά

Newsroom
St. ettiene

bet365

Η νεοφώτιστη Σεντ Ετιέν πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, μετά το 1-0 κόντρα στη Λιλ, η οποία γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα.

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Σεντ Ετιέν μετά το 1-0 απέναντι στη Λιλ για την 4η αγωνιστική της Ligue 1. Οι Στεφανουά, στην επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία, αρκέστηκαν στο γκολ του Καφάρο για να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Σεντ Ετιέν προηγήθηκε στο 6ο λεπτό και παρά την πίεση της Λιλ κράτησε το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές και οι νεοφώτιστοι πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» στη σεζόν. Από την άλλη, η Λιλ γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα και τώρα στρέφει την προσοχή της στο ματς με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα