Νις-Σεντ Ετιέν 8-0: «Βροχή» από γκολ με ρεκόρ πρώτου ημιχρόνου

Newsroom
nice

bet365

Η Νις συνέτριψε τη νεοφώτιστη Σεντ Ετιέν με το... κοντέρ να σταματάει στο 8-0! Ιστορικό το πρώτο ημίχρονο για τη Ligue 1 με τα έξι τέρματα των γηπεδούχων. Έφυγαν στην ανάπαυλα οι φίλαθλοι των Στεφανουά.

Η 5η αγωνιστική της Ligue 1 ξεκίνησε με βροχή από γκολ στη Νίκαια, με τη Νις να επικρατεί της Σεντ Ετιέν με το ευρύ 8-0. Οι γηπεδούχοι σκόραραν έξι γκολ στο πρώτο μέρος, απόδοση που αποτελεί ρεκόρ στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος στον 21ο αιώνα.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 4' από αυτογκόλ του Μπατουμπίνσικα για να ακουλουθήσουν ακόμη τρία μέχρι το 26ο λεπτό, με σκόρερς τους Ντομπελέ, Τσο και Μουκοκό. Ο προπονητής των Στεφανουά έκανε τρεις μαζεμένες αλλαγές, ωστόσο η Νις δεν είχε πατήσει το «φρένο» ακόμη. Γκεσάντ και Μουκοκό σκόραραν στο 36' και το 39' για το ιστορικό 6-0 του πρώτου ημιχρόνου ημιχρόνου, υποχρεώνοντας τους ταξιδιώτες της Σεντ Ετιέν να αδειάσουν τα καθίσματα στις θέσεις των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη, η Νις σκόραρε ακόμη δύο φορές με τον Ντιόπ στο 75' και τον Ροσάριο στο 86' από το σημείο του πέναλτι, για να έρθει το τελικό 8-0 και παράλληλα η δεύτερη νίκη της Νις στο πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα