Παρί Σεν Ζερμέν - Στρασβούργο 4-2: Επίδειξη ισχύος και ξανά στην κορυφή οι Παριζιάνοι

Άρτεμις Κλεφτάκη
psg_barcola

bet365

Η Παρί Σεν Ζερμέν άφησε πίσω της το «στραβοπάτημα» με τη Νις, νίκησε το Στρασβούργο με 4-2 και επέστρεψε στην κορυφή της Ligue 1, «ρίχνοντας» τη Μονακό στη δεύτερη θέση. Νίκη και για τη Λανς, μοιρασμένοι οι βαθμοί στο Μπρεστ-Ρεν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν χρειαζόταν νίκη απέναντι στο Στρασβούργο για την 8η αγωνιστική της Ligue 1 ώστε να επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας. Και αυτό έγινε, καθώς οι Παριζιάνοι επικράτησαν με 4-2, αφήνοντας δεύτερη στην ισοβαθμία τη Μονακό.

Ο Μαγιουλού προειδοποίησε στο 12', αλλά είδε το σουτ του να σταματάει στο δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα, ήταν εύστοχος από κοντινή απόσταση ανοίγοντας το σκορ για την Παρί. Στην επανάληψη, ο Ασένσιο έκανε δύο τα τέρματα των Παριζιάνων (47'), με το Στρασβούργο να αντιδρά στο 58'... προσωρινά με τον Μάρα να μειώνει σε 2-1. Ο Μπαρκολά έκανε το 3-1 από την άσπρη βούλα, ο Λι σκόραρε στο 90', ενώ το Στρασβούργο μείωσε απλώς στις καθυστερήσεις για το τελικό 4-2.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Ζαΐρ-Εμερί, Σκρίνιαρ, Πάτσο, Μπεράλντο, Μαγιουλού (67' Ρουίθ), Βιτίνια, Νέβες, Ντουέ, Μπαρκολά (82' Εμπαγιέ), Ασένσιο (58' Λι).

«Γεύτηκε» τη νίκη η Λανς, μοιρασμένοι βαθμοί στη Βρέστη

Μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, η Λανς πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Σεντ Ετιέν (0-2). Ο Φρανκόφσκι έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους με... οβίδα στο 20ό λεπτό για να έρθει στο δεύτερο μέρος ο Λασκαρί και να «κλειδώσει» τους τρεις βαθμούς (79'). Στην πέμπτη θέση η Λανς σε τετραπλή ισοβαθμία, 13οι οι Στεφανουά.

 

Στη Βρέστη, Μπρεστ και Ρεν μοιράστηκαν από έναν βαθμό, μετά το ισόπαλο 1-1. Ανώτεροι στο ματς οι γηπεδούχοι που είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Καμαρά. Το γκολ ήρθε τελικά στο 54' με τον Ντελ Καστίγιο να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Ωστόσο, η Ρεν «πάγωσε» την αντίπαλό της τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε, με τον Ζότα να ισοφαρίζει σε 1-1 προ κενής εστίας. Οι Πειρατές ανέβηκαν στην ένατη θέση και τώρα προσοχή τους στο ματς με την Λεβερκούζεν για το Champions League (23/10, 19:45).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα