Μέσι: Επιστρέφει στη δράση με την Ίντερ Μαϊάμι

Newsroom
Μέσι: Επιστρέφει στη δράση με την Ίντερ Μαϊάμι

bet365

Την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη δράση, μετά από τρεις μήνες απουσίας με τον σύλλογο, επιβεβαίωσε ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο.

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να επιστρέψει στη δράση με την Ίντερ Μαϊάμι, καθώς ο Αργεντινός δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον τελικό του Copa America το καλοκαίρι.

Με την ομάδα του, ωστόσο, έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Ιουνίου, προτού κληθεί από την εθνική και χάσει τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν.

Ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Τάτα Μαρτίνο, ξεκαθάρισε ότι ο Μέσι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο αυριανό ματς της ομάδας (15/09), παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο λαιμό, το οποίο όπως αποδείχθηκε δεν θα του «στοιχίσει» την επιστροφή στη δράση.

«Είναι καλά, χθες επέστρεψε στην προπόνηση. Είναι διαθέσιμος για το αυριανό παιχνίδι, θα έχουμε και πάλι στην ομάδα τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, οπότε είμαστε όλοι χαρούμενοι με αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο Μαρτίνο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

MLS Τελευταία Νέα