Λισάντρο Μαρτίνες για Μέσι: «Θα πάμε στον πόλεμο για εκείνον, δεν θα τον αφήσουμε να φύγει μετά το Μουντιάλ»

Λισάντρο Μαρτίνες για Μέσι: «Θα πάμε στον πόλεμο για εκείνον, δεν θα τον αφήσουμε να φύγει μετά το Μουντιάλ»

bet365

Πιο συσπειρωμένοι από ποτέ γύρω από τον Λιονέλ Μέσι είναι οι παίκτες της εθνικής Αργεντινής, με τον Λισάντρο Μαρτίνες να απορρίπτει κατηγορηματικά την πιθανότητα να είναι αυτό το τελευταίο Μουντιάλ του «Pulga».

Το Μουντιάλ 2022 βρίσκεται προ των πυλών και ψηλά στη λίστα των φαβορί για κατάκτηση φιγουράρει η Αργεντινή. Τόσο λόγω του Λιονέλ Μέσι και των εντυπωσιακών του εμφανίσεων με το εθνόσημο, όσο και του «supporting cast» της Αλμπισελέστε που έχει δέσει καλύτερα από ποτέ και παραμένει αήττητο από το καλοκαίρι του 2019 (35 σερί παιχνίδια)!

Μετά και την κατάκτηση του Copa America, οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι παίζουν και για να χαρίσουν στον Λέο το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Λισάντρο Μαρτίνες το έθεσε όσο πιο εμφατικά θα μπορούσε, δηλώνοντας πως οι διεθνείς θα πάνε στον πόλεμο για τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, στις δηλώσεις του στο «ESPN» της Αργεντινής, ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χαρακτήρισε... τρελό τον Μέσι που δήλωσε ότι το Μουντιάλ στο Κατάρ θα είναι το τελευταίο του και υποσχέθηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και ο συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για συνεχίσει στην εθνική και τα επόμενα χρόνια.

«Πώς γίνεται να είναι αυτό το τελευταίο Μουντιάλ του Μέσι; Όχι, όχι, είναι τρελός, δεν θα τον αφήσουμε να φύγει. Θα πάμε στον πόλεμο για εκείνον», ανέφερε συγκεκριμένα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα