Μουντιάλ 2022, Μεξικό - Πολωνία: Ο Οτσόα απέκρουσε πέναλτι του Λεβαντόφσκι και κράτησε το μηδέν (vid)

Newsroom
Μουντιάλ 2022, Μεξικό - Πολωνία: Ο Οτσόα απέκρουσε πέναλτι του Λεβαντόφσκι και κράτησε το μηδέν (vid)

bet365

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κέρδισε πέναλτι στην αναμέτρηση του Μεξικού με την Πολωνία, ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Γκιγιέρμο Οτσόα έπεσε στην σωστή γωνία και τον νίκησε.

Φοβερός Γκιγιέρμο Οτσόα! Ο αρχηγός του Μεξικού στο πρώτο ματς του πέμπτου του Παγκοσμίου Κυπέλλου (έπαιξε στα τρία και σε δυο ήταν στην αποστολή χωρίς να αγωνιστεί) είναι πρωταγωνιστής για την χώρα του.

Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με την Πολωνία ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πάτησε περιοχή, ο Μορένο οριακά δεν του... έβγαλε τη φανέλα στην προσπάθεια του να τον σταματήσει και παραλό που ο Αυστραλό διαιτητής Μπεθ δεν έδωσε τίποτα σε πρώτο χρόνο μετά από «on-field review» έδωσε το πέναλτι.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα ανέλαβε την εκτέλεση και έφτασε κοντά στο πρώτο του γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά ο 37χρονος τερματοφύλακας έπεσε σωστά και απέκρουσε την κακή εκτέλεση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα