Ολλανδία: Το ευχαριστώ της Ομοσπονδίας στον Λουίς Φαν Χάαλ

Ολλανδία: Το ευχαριστώ της Ομοσπονδίας στον Λουίς Φαν Χάαλ

Newsroom
Ολλανδία: Το ευχαριστώ της Ομοσπονδίας στον Λουίς Φαν Χάαλ

bet365

O Λουίς Φαν Χάαλ ως γνωστόν δεν είναι πλέον προπονητής της Ολλανδίας και σήμερα (22/12) η Ομοσπονδία των Οράνιε αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τον πολύπειρο τεχνικό.

Ο αποκλεισμός της Ολλανδίας από την Αργεντινή σήμανε και την ολοκλήρωση της τρίτης θητείας του Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο της εθνικής του ομάδας. Όπως ήταν γνωστό ο πολύπειρος τεχνικός θα αποχωρούσε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ενώ από πριν έχει κλείσει το θέμα της διαδοχής του με τον Ρόναλντ Κούμαν να είναι ο εκλεκτός και σήμερα (22/12) η Ομοσπονδία τον αποχαιρέτησε και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

O 71χρονος κόουτς τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει τον καρκίνο του προστάτη αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε για ένα «last dance» με τους Οράνιε. Ο Φαν Χάαλ σε 20 παιχνίδια ήταν αήττητος σε 90λεπτο, καθώς μέτρησε 14 νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια ήττα στα πέναλτι από την μετέπειτα πρωταθλήτρια κόσμου Αργεντινή στο τελευταίο του παιχνίδι. Συνολικά στον πάγκο των Ολλανδών μέτρησε 40 νίκες, 19 ισοπαλίες και μόλις τέσσερις ήττες.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα