Ο Μπολτ έφτιαξε την ποδοσφαιρική του ομάδα εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Μπολτ έφτιαξε την ποδοσφαρική του ομάδα εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων

bet365

Ο Γιουσέιν Μπολτ επέλεξε τη δική του ποδοσφαιρική ομάδα, με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας σε αυτή επτά σπρίντερ και πέντε Τζαμαϊκανούς.

Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, όταν ο Τζαμαϊκανός σταρ αποσύρθηκε από τον στίβο, δοκίμασε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Τώρα και με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο 38χρονος Μπολτ, μαζί με τον Μο Φάρα, επέλεξε τη δική του ιδανική 11άδα, που θα τη διέκρινε η ταχύτητα καθώς επέλεξε οκτώ σπρίντερ.

Πάμε να δούμε τις επιλογές του σε σχηματισμό 4-2-3-1

 

Τερματοφύλακας ο Μάικλ Φελπς, «γιατί είναι καλός στις βουτιές», όπως είπε.

Η τετράδα της άμυνας απολείται μόνο από Τζαμαϊκανούς, στα δεξιά ο Ντον Κουίρι (Ολυμπιονίκης στα 200μ. το 1976 στο Μόντρεαλ), στα αριστερά ο Νέστα Κάρτερ και στο κέντρο ο Ασάφα Πάουελ με τον δισκοβόλο, Τζέισον Μόργκαν.

Αμυντικά χαφ δύο επίσης σπρίντερ ο Καναδός, Ντόνοβαν Μπέιλι και ο Ντάνιελ Μπέιλι από την Αντίγκουα.

Στην τριάδα των μέσων στα δεξιά ο Μο Φάρα, που έχει δείξει το ταλέντο του σε φιλανθρωπικούς αγώνες, στα αριστερά ο Μάικλ Τζόνσον και πίσω από τον επιθετικό ο Νόα Λάιλς.

Για την κορυφή στην επίθεση ο Μπολτ, επέλεξε-φυσικά-τον εαυτό του.

@Photo credits: Χ / The Olympic Games

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα