Γκουαρδιόλα: «Θέλω να μείνει ο Γουόκερ, είναι σημαντικός για εμάς»

Νίκος Κικίδης
Γκουαρδιόλα: «Θέλω να μείνει ο Γουόκερ, είναι σημαντικός για εμάς»
Ξεκάθαρος ήταν ο Πεπ Γκουρδιόλα αναφορικά με το μέλλον του Κάιλ Γουόκερ, με τον Καταλανό να τονίζει πως δικιά του επιθυμία είναι η παραμονή του έμπειρου αμυντικού στη Μάντσεστερ Σίτι.

Στον «αέρα» παραμένει το μέλλον του Κάιλ Γουόκερ στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς αγγλικά και γερμανικά Μέσα συμφωνούν πως ο 33χρονος αμυντικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Μπάγερν για μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Όσο όμως οι εξελίξεις δεν προχωρούν, στο Μάντσεστερ ευελπιστούν πως τελικά θα υπάρξει ανατροπή δεδομένων που θα σημάνει την παραμονή του στην Premier League. Πρώτος και καλύτερος ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος πρόσφατα δείπνησε με τον Άγγλο με θέμα συζήτησης το μέλλον του στην ομάδα.

Μετά την ήττα από την Άρσεναλ στο Community Shield μάλιστα, o Καταλανός φρόντισε να ξεκαθαρίσει και δημόσια τη θέση του, τονίζοντας πως δικιά του επιθυμία είναι η παραμονή του Γουόκερ στο Μάντσεστερ.

«Ευελπιστώ ότι θα μείνει. Έχουμε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο. Δεν έχει τελειώσει, οπότε αν κάποιος τον θέλει πρέπει να μιλήσουμε, όπως και με τον Μπερνάρντο. Θέλω να μείνει, είναι πολύ σημαντικός για εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα