Bίντεο δείχνει οπαδούς της Σίτι να φωνάζουν εμετικό σύνθημα για τον Μπόμπι Τσάρλτον (vid)

Newsroom
city_fans
Πλάνα από τα προσβλητικά συνθήματα των οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι για τον Μπόμπι Τσάρλτον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπράιτον εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους «Σίτιζενς» να εκδίδουν ανακοίνωση ζητώντας «συγγνώμη» στη Γιουνάιτεντ.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αγγλίας Σερ Μπόμπι Τσάρλτον έφυγε δυστυχώς από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 86 ετών. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου ενώθηκε για να θρηνήσει το θάνατό του, με παίκτες και οπαδούς να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Τσάρλτον. Ωστόσο, δεν ήταν όλοι τόσο επηρεασμένοι από την απώλεια. Μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι ακούγονται να τραγουδούν προσβλητικά συνθήματα για τον Τσάρλτον κατά τη διάρκεια της νίκης τους με 2-1 επί της Μπράιτον. Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους έδειξε να τραγουδούν: «Ο Μπόμπι είναι σε κουτί (σ.σ.φέρετρο)» σε ένα διάδρομο του «Έτιχαντ».

Η Μάντσεστερ Σίτι απηύθυνε δημόσια έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχει κάποιος σχετικά με τα άτομα αυτά, ώστε να βοηθήσει στην απαγόρευσή τους στο γήπεδο και ζήτησε συγγνώμη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι εξαιρετικά απογοητευμένη που πληροφορήθηκε αναφορές για προσβλητικά συνθήματα από έναν μικρό αριθμό ατόμων για τον Σιρ Μπόμπι Τσάρλτον σε ορισμένους από τους διαδρόμους του Έτιχαντ κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του χθεσινού αγώνα της Premier League με την Μπράιτον.Ο σύλλογος καταδικάζει τα συνθήματα αυτά με τον πιο έντονο τρόπο και ζητάει ανεπιφύλακτα συγγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους του Σερ Μπόμπι, καθώς και από όλους όσους βρίσκονται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα