Μπράιτον: Τέλος ο Ντε Τσέρμπι

Μπράιτον: Τέλος ο Ντε Τσέρμπι

Η ρήτρα που θα έχει ο Ντε Τσέρμπι της Μπράιτον για το φετινό καλοκαίρι
Όπως ανακοίνωσε η Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι θα αποχωρήσει από το κλαμπ μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία της Μπράιτον με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι. Ο Ιταλός τεχνικός είχε συμβόλαιο με τους Γλάρους έως το καλοκαίρι του 2026, όμως όπως έγινε γνωστό δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, καθώς θα αποχωρήσει μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19/5, 18:00) στο «Amex Stadium». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κλαμπ πρόκειται για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

«Είμαι πολύ λυπημένος που φεύγω από την Μπράιτον, αλλά είμαι πολύ περήφανος για όσα πέτυχαν οι παίκτες και το επιτελείο μου με την υποστήριξη όλων στον σύλλογο και των καταπληκτικών οπαδών μας τις δύο τελευταίες ιστορικές σεζόν.

Συμφωνήσαμε να τελειώσουμε τη συνεργασία μας ώστε ο σύλλογος και εγώ να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον τρόπο που ταιριάζει στον καθένα μας καλύτερα, ακολουθώντας τις δικές μας ιδέες και οράματα, καθώς και τη δουλειά και τις ανθρώπινες αξίες μας.

Έχω απολαύσει πραγματικά μια έντονη διετία που εργάζομαι στην Premier League, αγωνιζόμενος σε τέσσερις μεγάλες διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Το να φύγω τώρα μου παρέχει χρόνο για να κάνω ένα διάλειμμα πριν αποφασίσω για τα μελλοντικά μου σχέδια», είναι το μήνυμα του Ντε Τσέρμπι.

O 44χρονος τεχνικός οδήγησε την Μπράιτον στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή στην Ευρώπη, όπου αντιμετώπισε την ΑΕΚ στου ομίλους του Europa League και έφτασε μέχρι τους «16», όπου και αποκλείστηκε από τη Ρόμα. Μια αγωνιστική πριν το φινάλε ο απολογισμός του στην τρέχουσα Premier League είναι 12 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 13 ήττες, με τους Γλάρους να βρίσκονται στη 10η θέση. Συνολικά αυτή τη διετία μέτρησε 38 νίκες, 20 ισόπαλιες και 30 ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα