Έβερτον: Κατέρρευσε η συμφωνία εξαγοράς της από την 777 Partners

Έβερτον: Κατέρρευσε η συμφωνία εξαγοράς της από την 777 Partners

Newsroom
everton_fc
Η Έβερτον επιβεβαίωσε ότι η προτεινόμενη εξαγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας από την 777 Partners κατέρρευσε.

Η συμφωνία εξαγοράς της Έβερτον με τους 777 Partners έληξε, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωση ο σύλλογος της Premier League σήμερα (1/6), αφού η αμερικανική εταιρεία ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του Φαρχάντ Μοσίρι μέχρι την καταληκτική προθεσμία της Παρασκευής 31 Μαΐου.

«Η συμφωνία μεταξύ της 777 Partners και της Blue Heaven Holdings Limited για την πώληση και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του συλλόγου έληξε σήμερα», έγραψαν οι Toffees το Σάββατο. «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αναγνωρίζει το σημαντικό επίπεδο οικονομικής υποστήριξης που παρείχε η 777 Partners στον Σύλλογο τους τελευταίους μήνες και θα ήθελε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να τους ευχαριστήσει γι' αυτό. 'Ο σύλλογος θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, ενώ συνεργάζεται με την Blue Heaven Holdings για να αξιολογήσει όλες τις επιλογές για τη μελλοντική ιδιοκτησία του συλλόγου'».

Τον Σεπτέμβριο, το επενδυτικό ταμείο με έδρα το Μαϊάμι δήλωσε ότι είχε υπογράψει συμφωνία με τον Βρετανο-Ιρανό δισεκατομμυριούχο Μοσίρι για την απόκτηση του 94,1% στο σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ. Η συμφωνία, που αρχικά αναμενόταν να κλείσει μέχρι το τέλος του 2023, καθυστέρησε, καθώς οι 777 Partners φέρονται να δυσκολεύονταν να εκπληρώσουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζονται από την Premier League για να ολοκληρώσουν την αγορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα