Τσέλσι: Επίσημη η πρόσληψη του Μαρέσκα

Τσέλσι: Επίσημη η πρόσληψη του Μαρέσκα

enzo_maresca_chelseaaa
Η Τσέλσι ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έντσο Μαρέσκα στην τεχνική της ηγεσία, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μπλε μέχρι και το 2029.

Εποχή Έντσο Μαρέσκα στην Τσέλσι! Οι Μπλε ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 44χρονου Ιταλού τεχνικού στην τεχνικής του ηγεσία μέχρι και το 2029 και οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο.

Η ομάδα από το Λονδίνο, λίγες ημέρες αργότερα από την επισημοποίηση του «διαζυγίου» της με τον Αργεντινό προπονητή, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, κατάφερε να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Μαρέσκα.

Ο Μαρέσκα ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως τεχνικός της δεύτερης ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι και στη συνέχεια βρέθηκε στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα ως βοηθός του στους Πολίτες, τη σεζόν που κατέκτησαν το τρεμπλ.

 

Πέρυσι ανέλαβε τη Λέστερ, με την οποία ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πήρε την άνοδο στην Premier League και σε συνολικά 53 αναμετρήσεις που έκατσε στον πάγκο της είχε απολογισμό, 36 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και 13 ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα