Μπενφίκα: Η ρήτρα... μαμούθ του Ζοάο Νέβες που «λιγουρεύονται» Σίτι, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Newsroom
joao_neves
Η Μπενφίκα έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης 120 εκατ. ευρώ για τον 19χρονο μέσο Ζοάο Νέβες και δεν σκοπεύει να διαπραγματευτεί την αποχώρηση του για λιγότερα χρήματα αυτό το καλοκαίρι, παρά το έντονο ενδιαφέρον από την Premier League.

O Ζοάο Νέβες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο scouts της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθούν τον 19χρόνο Πορτογάλο «στενά» τον τελευταίο καιρό.

Η Μπενφίκα ελπίζει να τον κρατήσει στον σύλλογο και για αυτό τού έχει τοποθετήσει τεράστια ρήτρα, η οποία αγγίζει τα 120 εκατομμύρια ευρώ. Οι Λουζιτανοί δεν σκοπεύουν να πέσουν κάτω από το ποσό αυτής της ρήτρας για την αποδέσμευση του και αναμένεται να αποδειχθούν σκληροί διαπραγματευτές για τους «μνηστήρες» του εντυπωσιακού 19χρονου. Ο Ζοάο Νέβες ο οποίος επρόκειτο να αγωνιστεί στο Euro 2024, μετρά 33 εμφανίσεις στη Liga Portugal με τρία γκολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα