Έβερτον: Δύο νέοι υποψήφιοι αγοραστές για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ

Έβερτον: Δύο νέοι υποψήφιοι αγοραστές για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ

Newsroom
Εβερτον
Σύμφωνα με το «Athletic», η διοίκηση της Έβερτον έχει στα χέρια της προτάσεις από δύο νέους ενδιαφερόμενους που θέλουν να την αγοράσουν την ομάδα.

Το «Athletic» έκανε γνωστό πως έχουν προκύψει δύο νέοι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Έβερτον, μετά την κατάρρευση της συμφωνίας με την 777 Partners λόγω των προβλημάτων ρευστότητας που προέκυψαν ξαφνικά στην εταιρεία.

Ο ιδιοκτήτης της Έβερτον, Φαρχάντ Μοσίρι πρέπει τώρα να αξιολογήσει τις δύο προτάσεις που έχει δεχθεί και να επιλέξει έναν εκ των δύο υποψήφιων αγοραστών προκειμένου να μπουν σε στάδιο αποκλειστικών διαπραγματεύσεων για να προχωρήσει η πώληση της ομάδας.

Παρ' ότι οι λεπτομέρειες για το ποιοι είναι οι δύο που θέλουν να αγοράσουν την ομάδα «φυλάσσονται» καλά στην πρώτη περίπτωση φαίνεται την συμφωνία προσπαθούν να πετύχουν οι πιστωτές Άντι Μπελ και Τζορτζ Ντάουνινγκ με την βοήθεια των βρετανικής εταιρείας παροχής οικονομικών υπηρεσιών Zeus Capital και της ιδιωτικής αμερικανικής εταιρείας BDT&MSD Partners. Στην δεύτερη περίπτωση ο αγοραστής φαίνεται να είναι ένα παγκόσμιο κονσόρτιουμ που αποτελεί από πλούσιους επενδυτές.

Αναμένεται σύντομα να βγει η ανακοίνωση της Έβερτον που θα καθορίσει με ποιον από τους δύο υποψηφίους θα προχωρήσει την διαδικασία η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα